Beats & Bites, de kick-off van het festivalseizoen

Projectleider · april 05, 2017 · Blog, Project · 0 Commentaar

Stichting Front of House trapt op donderdag 20 april samen met alle actieve spelers in de Brabantse evenementen industrie het nieuwe festivalseizoen af met Beats & Bites. Deze industrie gathering op het terrein van Beachclub Sunrise bij Aquabest is het eerste officiële evenement wat vanuit het collectief wordt georganiseerd.

 

In Noord-Brabant zijn veel leveranciers, ondernemers, werknemers, organisatoren en andere betrokkenen actief in de evenementenindustrie. Van april tot eind oktober struint deze groep professionals van evenemententerrein naar evenemententerrein om er samen voor te zorgen dat zowel voor als achter de schermen alles goed geregeld is. Front of House wil deze personen, die samen het Brabants festivallandschap vormen, met Beats & Bites samenbrengen. Hier wordt onder het genot van een hapje, drankje en muziek vooruitgeblikt naar het komend seizoen.

 

Verschillende leveranciers, zoals Bavaria, Hoevenaars, In2Event, Fransen + Kanters, Mayworks, Vrumona, Your Agency, XXL Artists en 2Dutch hebben de stichting al laten weten graag een steentje bij te willen dragen bij het realiseren van dit event.

 

Wil jij aanwezig zijn bij Beats & Bites? Stuur dan een mail met je contactgegevens en bedrijfsnaam naar gijs@front-of-house.nl