Beats & Bites 2018: netwerkbijeenkomst

Projectleider · maart 21, 2018 · Blog, Project · 0 Commentaar

Stichting Front of House trapt op donderdag 19 april 2018 samen met alle actieve spelers in de Brabantse evenementen industrie het nieuwe festivalseizoen af met Beats & Bites. Deze industrie gathering op het terrein van Beachclub Sunrise bij Aquabest is dé officiële bijeenkomst van belangrijke spelers in en rondom de festival branche van Brabant. Samen vieren we de start van het nieuwe festivalseizoen.

 

In Noord-Brabant zijn veel leveranciers, ondernemers, werknemers, organisatoren en andere betrokkenen actief in de evenementenindustrie. Van april tot eind oktober struint deze groep professionals van evenemententerrein naar evenemententerrein om er samen voor te zorgen dat zowel voor als achter de schermen alles goed geregeld is. Front of House wil deze personen, die samen het Brabants festivallandschap vormen, met Beats & Bites samenbrengen. Hier wordt onder het genot van een hapje, drankje en muziek vooruitgeblikt naar het komend seizoen.

 

Verschillende leveranciers, zoals Bas Events, Bavaria, Beachclub Sunrise, DJ School International, Double Sound & Light, Ibiza Ice, In2Event, Fransen + Kanters, GJK Photography, Mayworks, Mr. Long, VisitBrabant en Vrumona hebben de stichting al laten weten graag een steentje bij te willen dragen bij het realiseren van dit event.

 

Wil jij aanwezig zijn bij Beats & Bites? Stuur dan een mail met je contactgegevens en bedrijfsnaam naar info@front-of-house.nl