Lid worden van Front of House – Ledenplan

Projectleider · april 20, 2018 · Project · 0 Commentaar

Front of House verwelkomt u graag bij hét Brabantse collectief. Samen staan we sterk om het Brabantse en daardoor het Nederlandse festivallandschap naar een hoger niveau te tillen. We willen ons collectief graag uitbreiden met organisatoren en leveranciers, zodat we samen sterker staan om het festivallandschap te verbeteren. Lees hier meer over het ledenplan van Front of House.

Er zijn diverse pakketten om uit te kiezen om partner of sponsor van Front of House te worden. In het overzicht in de flyer (zie link hieronder) kunt u zien wat de mogelijkheden zijn. Bij ieder punt is een korte uitleg te lezen onder het overzicht. Meer informatie over hoe je partner of sponsor kunt worden is te lezen in het aanmeldingsformulier.

 
Speerpunten Front of House
  • Dance is cultuur
  • Sterk netwerk
  • Collectieve marketing
  • Talent ontwikkeling
  • Veiligheid en vergunningen
Plannen Front of House
  • Netwerkborrel
  • Front of House sessies organiseren i.s.m. onderwijs
  • Onderzoek naar de Brabantse festivalbranche
  • Informatie en kennis delen met diverse partijen waaronder overheid en leveranciers
  • Brabants evenement op ADE
Bekijk de flyer en het aanmeldformulier voor het ledenplan hier

FoH gaat graag met u in gesprek wanneer u vragen heeft over de activiteiten en de mogelijkheden.