Uitnodiging eerste Front of House sessie

Projectleider · mei 24, 2018 · Blog, Project · 0 Commentaar

In navolging van de succesvolle Beats & Bites-borrels, is het vrijdag 29 juni zover: de allereerste Front of House-sessie! Lees hieronder alles over wat zo’n sessie inhoudt en het onderwerp van deze eerste sessie. Via de ticketshop is het mogelijk om tickets te kopen, maar let op: er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar!

Inhoud en onderwerp eerste sessie

Aan de hand van deze festival beraad sessies worden actualiteiten binnen de festival- en evenementenbranche uitgelicht door diverse sprekers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan maatschappelijke ontwikkelingen, maar ook technologische ontwikkelingen in de dance industrie. Voor de eerste sessie staat er een bekend, maar toch vrij onbesproken thema op de planning namelijk: de man-/ vrouwverhouding binnen de dance industrie.Voor de eerste editie zal Anthony Donner het onderwerp uiteenzetten en zal een vrouwelijke dj haar weg naar succes vertellen. Daarnaast zullen we de discussie aangaan over de toekomst omtrent dit thema.

De sessie zal plaatsvinden op het festivalterrein van WiSH Outdoor. Het ontvangst zal vanaf 17.00 uur zijn en de sessie start om 17.15 uur op het VIP deck van The Grand Theater mainstage (gesloten voor publiek). Zorg dat je deze eerste sessie niet mist! Tot dan!

Koop je ticket via DEZE TICKETSHOP.


In het kort

Wat: Man-/vrouwverhouding binnen de dance industrie
Wanneer: Vrijdag 29 juni 2018
Hoe laat: Inloop 17.00 uur. Start 17.15 uur. Einde 19.00 uur.
Waar: WiSH Outdoor, festivalterrein de Aa. Lekerstraat, Beek en Donk
Entree: €10,- (TICKETSHOP)
Programma:

  • Uiteenzetten onderwerp door Anthony Donner
  • Presentatie door vrouwelijke dj over haar weg naar succes
  • Discussie over de toekomst van dit thema

Koop je ticket via DEZE TICKETSHOP.