Unmute Us | 11 september 2021

Projectleider · september 03, 2021 · Project · 0 Commentaar

Bezoekers, collega’s, partners en vrienden uit het veld,

Ondanks dat Eindhoven later aan de locaties was toegevoegd, was er een geweldige opkomst op 21 augustus tijdens de vreedzame demonstratie โ€˜๐”๐ง๐ฆ๐ฎ๐ญ๐ž ๐”๐ฌโ€™๐Ÿ’›. 

Ondertussen heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen enkele ministers en enkele vertegenwoordigers van de Alliantie van Evenementenbouwers en Unmute Us. Daarin hebben ministers aangegeven onze argumenten mee te nemen in hun besluitvorming richting de volgende persconferentie op 14 september. Dat klink als mooi nieuws, maar in de praktijk is dat op geen enkele manier een concrete toezegging. Daarom gaan we op 11 september opnieuw de straat op voor een vreedzame demonstraties, zo ook in Eindhoven! Dus sluit je aan!

Nogmaals: โ€˜Unmute Us!โ€™ is absoluut voorstander van het doorgaan van grootschalige sportevenementen, van voetbal tot Formule 1 (75.000 bezoekers per dag en vele duizenden bezoekers op de omliggende campings en horecapleinen). โ€˜๐”๐ง๐ฆ๐ฎ๐ญ๐ž ๐”๐ฌ!โ€™ ๐ฏ๐ข๐ง๐๐ญ ๐๐š๐ญ ๐๐ž ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ๐ก๐ž๐ข๐ ๐ž๐ž๐ง ๐ž๐ข๐ง๐๐ž ๐ฆ๐จ๐ž๐ญ ๐ฆ๐š๐ค๐ž๐ง ๐š๐š๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐ฆ๐ž๐ญ๐ž๐ง ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ญ๐ฐ๐ž๐ž ๐ฆ๐š๐ญ๐ž๐ง. ๐‹๐š๐š๐ญ ๐จ๐จ๐ค ๐๐ž ๐Ÿ๐ž๐ฌ๐ญ๐ข๐ฏ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ž๐ง ๐š๐ง๐๐ž๐ซ๐ž ๐ž๐ฏ๐ž๐ง๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ง ๐๐จ๐จ๐ซ๐ ๐š๐š๐ง.

Loop jij met ons mee? Voor looproutes, meer informatie en aanmeldingen:

www.unmute-us.nl

Naast meelopen ook bijdragen in Eindhoven? Meld je aan via productie@front-of-house.nl

#UnmuteUs #UnmuteUsEindhoven #letsdothis #metenmettweematen