Vacature: Senior project manager voor hét Brabantse Evenementen Collectief M/V

Projectleider · augustus 12, 2022 · Project · 0 Commentaar

Wij zoeken….Een pro actieve, gedreven, zelfstandige en veelzijdige senior projectmanager.Je wilt je graag voor de lange termijn inzetten en aande Stichting richting geven in de ontwikkeling en realisatie van haar doelstellingen. Je bent in de breedste zin verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het evenementen collectief. Het 7-koppig bestuur bepaald de koers, jij faciliteert, bewaakt en vult aan met eigen initiatieven en voorstellen. Het afgelopen jaar stond in het kader van professionalisering, jijbentdegene die de nieuwe structuur en procedures in de praktijk soepel verder implementeert en bewaakten uitbouwt.

Meer weten over Front of House en deze vacature? Bekijk de volledige vacature hier!