FRONT OF HOUSE

Front of House is een collectief van Brabantse Event Organisators en Event Suppliers. Een actieve gesprekspartner voor lokale en provinciale overheid en instanties, onderwijsinstellingen en ondernemers die betrokken zijn bij het evenementenlandschap.

 

De aangesloten leden zijn samen verantwoordelijk voor het aantrekken van jaarlijks ruim 1.200.000 bezoekers van over de hele wereld.

 

Door krachten te bundelen, kennis te delen en gezamenlijke belangen te behartigen wil FOH de Brabantse evenementenbranche krachtiger op de (inter)nationale kaart zetten. 

SPEERPUNTEN

FESTIVALS ZIJN CULTUUR

Los van de eigen culturele bijdrage van festivals, maken jongeren hier kennis met het overige culturele aanbod zoals kunst, muziek, dans, theater en creativiteit. Net als onder andere kunst exposities, klassieke concerten en balletvoorstellingen verdienen festivals een plek op de culturele agenda.

CREËREN EN VERSTEVIGEN NETWERK

In Noord-Brabant zijn veel partijen actief in de evenementenbranche. Event Organisators zijn de organisatoren van de evenementen en Event Suppliers zijn verantwoordelijk voor de toelevering van diensten en/of producten zoals decor, artiesten of tenten leveren aan deze evenementen. Front of House wil al deze betrokken partijen verbinden om gezamenlijk de Brabantse evenementenbranche krachtiger op de (inter)nationale kaart zetten.

REGELGEVING EN VEILIGHEIDSNORMEN VASTSTELLEN

Vaste gesprekspartner zijn van belanghebbende op het gebied van veiligheid en wetgeving rondom grootschalige evenementen. Zoals overheid, provincie, gemeente, brandweer, Politie, ambulancedienst en GGD. Om daarmee stappen te kunnen blijven maken op het gebied van veiligheid en het stimuleren van goede wet- en regelgeving op dit gebied.

Talent ontwikkeling

Aanwas van muzikaal- en organisatietalent aanmoedigen om ervoor te zorgen dat de industrie blijft bloeien en groeien!


0

Leden

0

Evenementen per jaar

0

Festivalbezoekers per jaar